An OTP has been sent to your email. Please enter it below:
Time remaining: 60 seconds
Description
Σας παρουσιάζουμε ένα γοητευτικό διαμέρισμα στην Αθήνα που συνδυάζει τέλεια την ιστορία και τη σύγχρονη ζωή. Αυτό το στολίδι 68 τετραγωνικών μέτρων, που χτίστηκε το 1970, βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, σε εξαιρετική κατάσταση, παρέχοντας μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Φωλιασμένη κοντά στο ιστορικό Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, αυτή η τοποθεσία αποπνέει μια μοναδική γοητεία. Με την εμβληματική Ακρόπολη μόλις 20 λεπτά με τα πόδια μακριά, βυθίζεστε στην πλούσια κληρονομιά της πόλης. Επιπλέον, η άνεση του σταθμού του Μετρό Συγγρού-Φιξ, μόλις 7 λεπτά μακριά, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλη την πόλη.
Αυτό το διαμέρισμα είναι ευέλικτο, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα άνετο σπίτι και μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, ένα άνετο σαλόνι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και έχει όλα όσα χρειάζεστε. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ένα μπαλκόνι που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα, παρέχοντας το τέλειο μέρος για να απολαύσετε την ομορφιά της Αθήνας. Είτε το σκέφτεστε ως επένδυση είτε ως ένα μέρος για να το αποκαλέσετε σπίτι, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων - μια προνομιακή τοποθεσία και ατελείωτες δυνατότητες. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την πλούσια ιστορία και το ζωντανό μέλλον της Αθήνας.
Overview
Property ID:83497821
Reference Id
6350MV
Type:
Apartment
Bedrooms:2
Bathrooms:2
Square:68 m²
Construction Year:1970
Amenities and features
Security door
What’s nearby?
Explore nearby amenities to precisely locate your property and identify surrounding conveniences, providing a comprehensive overview of the living environment and the property's convenience.